100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo bedava!
0212 486 1054
Bizi şimdi ara 0212 486 1054
Sepet
0.00
Sepet
0.00

Etiket: g

9 sonuç gösteriliyor

Hindistan Cevizi Yağı 150g

45.00 34.99

Hindistan Cevizi Yağı (Cocos)

Hindistan cevizi soğuk sıkım yöntemi görmesiyle elde edilir. İçerisinde bol miktarda protein, niasin, pantotenik asit, piridoksin, riboflavin,tiamin, C, E, K vitamini içerir. Günlük hayatımızın neredeyse her yerinde kullanabildimiz Hindistan cevizi yağını yemeklerde, salatalarda, kahvelerde, tatlılarda kullanılır. Kozmetik olarak ise cilt ve saç bakımında kullanılır.
Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Hindistan Cevizi Yağı 250g

50.00 41.99

Hindistan Cevizi Yağı (Cocos)

Hindistan cevizi soğuk sıkım yöntemi görmesiyle elde edilir. İçerisinde bol miktarda protein, niasin, pantotenik asit, piridoksin, riboflavin,tiamin, C, E, K vitamini içerir. Günlük hayatımızın neredeyse her yerinde kullanabildimiz Hindistan cevizi yağını yemeklerde, salatalarda, kahvelerde, tatlılarda kullanılır. Kozmetik olarak ise cilt ve saç bakımında kullanılır.
Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Hindistan Cevizi Yağı 300g

55.00 44.99
(Based on 1 review)

Hindistan Cevizi Yağı (Cocos)

Hindistan cevizi soğuk sıkım yöntemi görmesiyle elde edilir. İçerisinde bol miktarda protein, niasin, pantotenik asit, piridoksin, riboflavin,tiamin, C, E, K vitamini içerir. Günlük hayatımızın neredeyse her yerinde kullanabildimiz Hindistan cevizi yağını yemeklerde, salatalarda, kahvelerde, tatlılarda kullanılır. Kozmetik olarak ise cilt ve saç bakımında kullanılır.
Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Hindistan Cevizi Yağı 150g

45.00 37.99

Hindistan Cevizi Yağı (Cocos)

Hindistan cevizi soğuk sıkım yöntemi görmesiyle elde edilir. İçerisinde bol miktarda protein, niasin, pantotenik asit, piridoksin, riboflavin,tiamin, C, E, K vitamini içerir. Günlük hayatımızın neredeyse her yerinde kullanabildimiz Hindistan cevizi yağını yemeklerde, salatalarda, kahvelerde, tatlılarda kullanılır. Kozmetik olarak ise cilt ve saç bakımında kullanılır.
Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Organik Hindistan Cevizi Yağı 150g

50.00 39.99

Organik Hindistan Cevizi Yağı (Cocos nucifera)
Organik Hindistan cevizi soğuk sıkım yöntemi görmesiyle elde edilir. Organik sertifikalı olarak ithal edilmiştir. İçerisinde bol miktarda protein, niasin, pantotenik asit, piridoksin, riboflavin, tiamin, C, E, K vitamini içerir. Günlük hayatımızın neredeyse her yerinde kullandımız Hindistan cevizi yağını yemeklerde, salatalarda, kahvelerde, tatlılarda kullanılır. Kozmetik olarak ise cilt ve saç bakımında kullanılır.
UYARILAR: Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Ananas Yağı 150g

50.00 39.99

Ananas Yağı (pineapple)
Ananas meyvesinin Hindistan cevizi ile maserasyon yöntemi ile yapılarak elde edilir. İçerisinden kalsiyum, magnezyum, A, B, C ve folik asit bulunur. Gündelik hayatımızda suya 1 çay kaşığı karıştırarak kullanılır. Kozmetikte ise cilt ve saç bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde en fazla 1 çay kaşığı tüketilmelidir.

Kakao Yağı 150g

60.00 49.99

Kakao Yağı (theobroma Cacao)
Kakao çekirdeğinin soğuk sıkım yöntemi yaparak elde edilir. İçerisinde omega-6,zengin E vitamini,A,B1,B2,B3 ve C vitaminleri bulunur. Gündelik hayatımızda pasta yapımında kozmetik olarak ise saç ve cilt bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Shea Butter Yağı 150g

50.00 39.99

Shea Butter Yağı (Vitellaria paradoxa)
Shea fındığının soğuk sıkım yöntemi yaparak elde edilir .İçerisinde nem trigliserid ,oleik asit,omega-6 yağ asitleri, A, D, E, F vitaminleri barındırır. Gündelik hayatımızda suya karıştırılarak kullanılır. Kozmetik olarak ise saç ve cilt bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde en fazla 1 çay kaşığı tüketilmelidir.

Shea Butter Yağı 1000g

175.00 149.99

Shea Butter Yağı (Vitellaria paradoxa)
Shea fındığının soğuk sıkım yöntemi yaparak elde edilir .İçerisinde nem trigliserid ,oleik asit,omega-6 yağ asitleri, A, D, E, F vitaminleri barındırır. Gündelik hayatımızda suya karıştırılarak kullanılır. Kozmetik olarak ise saç ve cilt bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde en fazla 1 çay kaşığı tüketilmelidir.

Favoriler Listesi 0
Favoriler Listesine Git Alışverişe Devam Et
Coco City