100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo bedava!
0212 486 1054
Bizi şimdi ara 0212 486 1054
Sepet
0.00
Sepet
0.00

Etiket: tohum

7 sonuç gösteriliyor

Keten Tohumu Yağı 50ml

49.99 24.99

Keten Tohumu Yağı (Linum Usitatissimum)
Keten tohumlarından soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir. İçerisinde Omega-3, omega-9 bulunur. Linoleik, linolik ve aleik asit barındırır. Günlük hayatımızda salataya ve yoğurda eklenir aynı zamanda kozmetik olarak saç ve vücut bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde 1 yemek kaşığı olacak şekilde kullanılır.

Kenevir Tohumu Yağı 50ml

45.00 31.99

Kenevir Tohumu Yağı (Connabis)
Kenevir tohumlarından soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir .İçerisinde Omega-3, omega-6 E ve D vitamini barındırır. Günlük hayatımızda salatalarda ve makarna yapımında kullanılır. Kozmetik olarak ise el, vücut ve saç bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde 1-2 tatlı kaşığı tüketilmelidir.

Isırgan Otu Yağı 50ml

50.00 34.99

Isırgan Tohumu Yağı (Urtica Dioica)
Isırgan otu tohumlarından soğuk sıkım yöntemi ile elde edilmiştir. İçerisinde A, B ve K vitaminleri ve yağ asitleri barındırır. Gündelik hayatımızda kozmetik olarak cilt ve saç bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Haşhaş Tohumu Yağı 50ml

35.00 24.99

Haşhaş Tohumu Yağı (Papaver Somniferum)
Haşhaş tohumlarından soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir. İçerisinde Omega-6, omega-9 yağ asitleri barındırır. Günlük hayatımızda yemeklerde ve tatlılarda kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde 1 çay kaşığı tüketilmelidir.

Hardal Tohumu Yağı 50ml

28.00 17.99

Hardal Tohumu Yağı (Brassica)
Hardal tohumlarından soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiştir. İçerisinde A,B ,E vitaminlerini ve yağ asitlerini barındırır. Gündelik hayatımızda kozmetik olarak el,vücut ve saç bakımında kullanılır, isteğe göre masaj yağı olarakta kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Tüketilecek hiçbir yerde kullanmayınız.

Keten Tohumu Yağı 250ml

60.00 44.99

Keten Tohumu Yağı (Linum Usitatissimum)
Keten tohumlarından soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir. İçerisinde Omega-3, omega-9 bulunur. Linoleik, linolik ve aleik asit barındırır. Günlük hayatımızda salataya ve yoğurda eklenir aynı zamanda kozmetik olarak saç ve vücut bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde 1 yemek kaşığı olacak şekilde kullanılır.

Isırgan Tohumu Yağı 1000ml

480.00 459.99

Isırgan Tohumu Yağı (Urtica Dioica)
Isırgan otu tohumlarından soğuk sıkım yöntemi ile elde edilmiştir. İçerisinde A, B ve K vitaminleri ve yağ asitleri barındırır. Gündelik hayatımızda kozmetik olarak cilt ve saç bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Favoriler Listesi 0
Favoriler Listesine Git Alışverişe Devam Et
Coco City