100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo bedava!
0212 486 1054
Bizi şimdi ara 0212 486 1054
Sepet
0.00
Sepet
0.00

Etiket: tohumu

5 sonuç gösteriliyor

Chia Tohumu Yağı 50ml

40.00 27.99

Chia Tohumu Yağı (Salvia Hisponica)
Chia tohumlarından soğuk sıkım yöntemi ile elde edilir. İçerisinde Omega-3 olan alfa linoleik asidini bulunudurur. Ve yüksek miktarda esansiyel oymamış yağ asitlerini içerir. Gündelik hayatımızda cilt ve saç bakımında, yemeklerde ise yemeklik yağ olarak kullanılır.

UYARILAR

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Keten Tohumu Yağı 1000ml

130.00 109.99

Keten Tohumu Yağı (Linum Usitatissimum)
Keten tohumlarından soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir. İçerisinde Omega-3, omega-9 bulunur. Linoleik, linolik ve aleik asit barındırır. Günlük hayatımızda salataya ve yoğurda eklenir aynı zamanda kozmetik olarak saç ve vücut bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde 1 yemek kaşığı olacak şekilde kullanılır.

Kenevir Tohumu Yağı 1000ml

250.00 219.99

Kenevir Tohumu Yağı (Connabis)
Kenevir tohumlarından soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir .İçerisinde Omega-3, omega-6 E ve D vitamini barındırır. Günlük hayatımızda salatalarda ve makarna yapımında kullanılır. Kozmetik olarak ise el, vücut ve saç bakımında kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Günde 1-2 tatlı kaşığı tüketilmelidir.

Hardal Tohumu Yağı 1000ml

120.00 104.99

Hardal Tohumu Yağı (Brassica)
Hardal tohumlarından soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiştir. İçerisinde A,B ,E vitaminlerini ve yağ asitlerini barındırır. Gündelik hayatımızda kozmetik olarak el,vücut ve saç bakımında kullanılır, isteğe göre masaj yağı olarakta kullanılır.

Uyarılar

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.
Tüketilecek hiçbir yerde kullanmayınız.

Chia Tohumu Yağı 1000ml

240.00 214.99

Chia Tohumu Yağı (Salvia Hisponica)
Chia tohumlarından soğuk sıkım yöntemi ile elde edilir. İçerisinde Omega-3 olan alfa linoleik asidini bulunudurur. Ve yüksek miktarda esansiyel oymamış yağ asitlerini içerir. Gündelik hayatımızda cilt ve saç bakımında, yemeklerde ise yemeklik yağ olarak kullanılır.

UYARILAR

Serin ve kuru yerde saklayınız.
Güneş ışığından ve sıcaktan muhafaza ediniz.

Favoriler Listesi 0
Favoriler Listesine Git Alışverişe Devam Et
Coco City